Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechtěli jsme, museli jsme...

1.jpg

Jo, možná si říkáte, co to tady zas plácám za hovadiny, ale pravdou je, že jak jsem pročítala články na téma týdne, zjišťuju, že jsou vždy uvedeny ty stejné anime příklady - tedy ty nejznámější... Samí pokemoni, Naruto, Hellsing...
Ale co takhle zabrousit do těch, co jsou, jak se zdá, méně známé? Například takový Prince of Tennis.
Že vám to říká houby s octem a kulový s přehazovačkou? Váš minus, protože to stojí za vidění.
A víte, proč vám to možná říká houby s octem? Možná proto, že co já vím, tak to nikdy nebylo přeložený do češtiny. Ano, tohle anime najdete pouze s eng titulkama. Plus prvních padesát dílů anglicky nadabovaných.
Já sama jsem tomuhle anime také nejdřív nevěřila, ale pak mě to zaujlalo a i když jsem původně chtěla čekat, až nadabují i zbytek, nakonec zvítězila zvědavost a já to dokoukala s eng titulkama.
Asi vás už konečně zajímá, o čem, že tohle anime je, co? No dobře, už vás napínat nebudu. Je to o tenisu. Jo, může to znít nudně, ale zkuste se na to podívat. Za předpokladu, že umíte anglicky. Nezdá se to, ale je to strašně motivující anime.
Já sama díky tomu začala hrát tenis. A mám raketu podobné barvy, jako má v seriálu Tezuka Kunimitsu. xD Takže bílou. A přiznám se, že jsem mnohdy uvažovala, jestli by ty všemožné údery, co v anime jsou, bylo možné zahrát doopravdy. No, co vy víte, jednou to třeba vyzkouším. Uvidíme.
Tak, a zase jsem vám jednou přiblížila neznámé. Kašlete na to, že je vaše angličtina mizerná, na tomhle si ji jen procvičíte. :) Zkuste to, je to sranda anime a člověk je v jednom okamžiku napnutý jak struna a ve druhým se válí smíchy pod židlí. Věřte mi, vím, o čem mluvím. xD
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář