Jdi na obsah Jdi na menu
 


Piráti z Karibiku

22.jpg   Naprosto nejvíce se mi asi líbila jednička. Je to ucelený příběh, který může stát sám o sobě. Zato ale další dva, no, faktem je, že pokud jste neviděli ten první, tak je moc nepochopíte. Faktem ale je, že ta jednička je opravdu nejlepší. Navíc, člověk se u toho suprově nasměje. Jo, u dvojky a trojky jsou také vtipné momenty, ale už to není ono. Moc se to soustředí na Willa a Elizabeth. Aspoň dle mého názoru. Trojka už je zas trošku víc i na Jacka Sparrowa, ale i přes to... Jednička je v tomhle prostě lepší. Protože přeci jenom, přiznejme si to, Johnny Depp je Johnny Depp. No ne? Já myslím, že ano.
   Ano, uznávám, dřív jsem na to koukala protože můj oblíbený herec byl Bloom, ale to je dávná minulost. Již velice dlouho je mým nejoblbíenějším hercem Johnny Depp. No, tak proto jsem byla u druhýho dílu hodně zklamaná. U třetího ne tak moc, ale pořád ano.
   A co čtvrtý? Předně, nepochopíte ho, pokud jste předchozí díly neviděli alespoň jednou. Dobrá zpráva ovšem je, že stačí abyste je viděli jenom jednou. No, nebo prostě kolikrát chcete. Ono totiž na to, abyste pochopili čtvrtý díl, tak musíte znát postavy z prvního a pak závěr třetího, kdy Jacka nechají v Tortuze a odplují s jeho lodí. A jak on potom s mapou k prameni mládí a malou kocábkou odplouvá pryč. To je to hlavní, co musíte ke čtyřce znát.
   Jinak je vlastně čtyřka samostatný příběh. Will a Elizabeth tam již vůbec nejsou. Zato je tam Barbosa. A pak Angelica, která je někdo z Jackovy minulosti.
   Příběh čtvrtého dílu je dobrý. Dokonce hodně dobrý. Místy sice vidíte, že se to hodně podobá začátku jedničky, jen s jinýma postavama, ale i přes tohle je to vlastně velice dobrý příběh. Jsou tam také vedlejší dějové linky, kterých je docela hodně a fakt to stojí za podívání. Uznávám, že to není něco, na co bych se koukala zas až tak často, ale věřím, že jsem to neviděla naposledy. Protože příběh to má opravdu dobrý a je tam i dost vtipných momentů. Dost na to, abych se na to čas od času podívala.
   A co vy? Viděli jste všechny díly? Nebo jenom některé? 
   Který se vám líbil nejvíc? A která postava je vaše oblíbená? 
   A kterou naopak rádi nemáte? 
   Líbí se vám víc první, nebo čtvrtý díl? 
   A který je váš nejoblíbenější? (Za předpokladu, že jste viděli více, než jeden)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář