Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poprvé...

5.jpg

Poprvé... Divný téma... *zase si stěžuje...* Ale dobře. Tak na co z poprvé se vrhnout? Prakticky každýho napadne první sex, co? No, taky mě to napadlo, ale i když je mi skoro osmnáct, ještě jsem neměla ani první rande, takže z toho nic nebude. Vezmu to tedy z jinýho soudku.
Takže, bude to zvrhlé, takže kdo nemá rád zvrhlosti, nechť toto nečte. Článek totiž bude o tom, jak jsem poprvé koukala na yaoi/shonnen-ai.
Je to už asi rok, rok a půl zpátky. První shonnen-ai, co jsem viděla, bylo myslím Gravitation. A víte co? Já tomu skoro nerozuměla, takže moje první shonnen-ai bylo takový podivný. Neboť tehdy jsem tak dobře anglicky ještě neuměla a tak jsem ty titulky, který byly navíc ještě ve špatné kvalitě, louskala jen stěží.
A moje první yaoi? Ha, a víte co? Myslím, že to bylo to zatrolený Ai no Kusabi. Tehdy jsem tak něják pátrala po shonnen-ai, protože Loveless už jsem měla shlédnuté, ale místo toho jsem narazila na yaoi fórum na lide.cz A tam byly názvy. Takže jsem šla na youtube a tam to zadala.
No, nejprve mě to nezaujalo, ale pak ano. Nicméně, bez mučení se přiznám, že na konci jsem brečela. A kdo ne, tak má místo srdce kus ledu. To bylo moje první yaoi, co jsem viděla. Pak dlouho nic, ale nedalo mi to.
A pak jsem jednou tak hledala a tak něják mi to našlo tvrdý yaoi. Tipu sensitive pornograph. A Boku no Pico, či jak se to píše. A jim podobné. No, to bych nebyla já, abych to nezkusila. I když, pravdou je, že první tvrdý yaoi, který jsem CHTĚLA vidět, ano, opakuji CHTĚLA, bylo Enzai. Nicméně, v té době jsem to nikde nemohla najít s eng. titulkama. (To už bylo v době, kdy mi titulky nedělaly problémy)
Takže jsem to vzdala a asi před půl rokem jsem to s eng. titulkama našla, nicméně, nedokoukala. Mám to pořád stažený v počítači. To mělo být moje první tvrdý yaoi anime, ale nebylo. Ve výsledku toho nelituju. Nicméně, první tvrdý yaoi, který jsem opravdu shlédla úplně celý, bylo Papa to Kiss in the Dark.
No, doufám, že to dává aspoň trochu smysla, to co jsem tu napsala a že to aspoň trochu souvisí s tématem týdne. Když ne, tak ne. Když jo, tím líp.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář