Jdi na obsah Jdi na menu
 


Posmrtná života

dead-tree.png    Technicky vzato na to můžete koukat ze dvou pohledů. Ten první by byl, že po smrti nic není, leda tak náhrobek s nápisem R.I.P. Což znamená Rest in peace. V překladu odpočívej v pokoji. Něco takovýhoo, jak je na obrázku.
   Drihá možnost, a ta zajímavější, je, že po smrti to nekončí a jdeme někam dál. Ne, peklo a nebe, či jiné bláboly ala křesťanství na mě nezkoušejte! Mám na mysli něco jako další dimenze, jiný svět. Ono totiž, proč by vlastně nemohl jiný svět existovat... Jenom proto, že pro to nejsou důkazy?
   Ale notak... Buďte trochu kreativní... Když v něco věříte, tak to prostě je. Já věřím na draky a na to, že po smrti je další život někde v nějákém jiném časoprostoru, jiné dimenzi. Je to stejný, jako když mí vždy neoblíbení křesťani věří, že po smrti půjdou do nebe a setkají se s bohem.
   Jistě, pak jsou tu teorie jako reinkarnace a podobný věci... Tomu moc nevěřím. Ale promě za mě, jestli tomu věříte, dobře, nebudu vám to brát. Ale jen za předpokladu, že mě nebudete nutit, abych tomu taky věřila, protože já věřím něčemu jinýmu.
   Héj, pojďte si popovídat ještě trochu o té křesťanské verzi. Všude se říká, že v nebi je klid a podobné... Aneb, jak se praví v písničce "Přejdi Jordán", "Možná najdeš tam místečko k spánku, chleba a slánku, teplo a klid, vždyť musí se žít..." No, dobře, zas až tak asi ne, ale tak co, že...
   Nevím, na mě by asi v nebi byla moc velká nuda. Jistě, teď se na mě všichni křesťani slítnou jak supi na mrtvolu, ale víte co? Mi je to fuk. Já radši peklo. Ale ne to čertovský, ale to démonický. To mi vyhovuje víc. Čerty nemám ráda. Jsou to tupohlavci. Jistě, Lucifer je Lucifer, ale pro mě je to démon, ne čert, či arci čert, či co jinýho.
   Prostě, je posmrtný život a posmrtný život a já nevěřím všemu, jen tomu, čemu věřit chci. Neberu nikomu jeho názory, jen žádám, aby mi je nenutil. Protože já vám ty svoje taky nenutím. Nejsem zvědavá na to, abyste se pak na mě slítli, jak ti již vzpomínaní supi na mrtvolu.
   Mějte se. Perte se a žerte se, ale nepozabíjejte se.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

http://grafikaprotvuj.blog.cz

('Adrii', 8. 1. 2011 18:52)

Ahoj, hodnocení blogu:
http://grafikaprotvuj.blog.cz/rubrika/ohodnoceno