Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč upíři?

dfdf022729_46531397_o2.gif

Takže, proč teda ti upíři? Možná proto, abysme si mohli přečíst miliardy článků na téma Twilight, což zrovna není můj šálek kávy. Ano, už jsem takových viděla dost.
A byť mám radši démony, než upíry, zmíním se i o těch otravnejch upírech.
Jenže čím začít? A proč třeba ne zrovna Twilight ságou. Byť to bude negativně. Jo, to bude nejlepší. Vyumělkovanej upír, co se zamiluje do malý šedý myši? Sory, ale to je přehnaný. A ještě ke všemu, opiší se po tom vzápětí Upíří deníky.
Tak s tímhle na mě nechoďte. Upíři nejsou na mazlení, ale jsou to krvelačný bestie. Teda, za předpokladu, že to s nima nedopadne tak, jako v mé povídce Larus. Tam totiž je poloupírek, který zas až tak krvelačný není, ale to si zájemci mohou přečíst sami.
Co chci říct, je, že přeslazení upírci typu Edward mi začínají lézt krkem. JO, já vím, je to knižní hit a kdesi cosi, ale vážení, ony jsou i jiný knihy, než Twilight. Co takhle zkusit Hraničářova učně, Kruhy Magie, či snad Příběhy Septimuse Heapa. Jo, tam je sice houby upírů, ale tady jde spíš o to, že vy si zamilujete jednu knihu a ty ostatní vám sou šumák.
Ale to už moc odbočuju. Takže, co já a upíři? He, víte co? Já na ně věřím. Taky proč ne, že? Ale v mém podání to vždycky budou ty krvelačný bestie. Byť můžou nakrásně vypadat sebevíc sexy. A promiňte mi, ale člověk zamilovaný do upíra? A ještě platonicky? Dobře, zamilovaný možná, ale určitě ne platonicky!
Sakra, netvrďte mi, že jste nikdo nečet Drákulu? Nebo neviděl Drákuloviny. No, dobře, drákuloviny jsou už trochu extrém, ale jsou vtipný. He, vážně doporučuju. Ale už zase začínám plácat nesmysly. Takže, upíři ano, ale jako krvelačný bestie. Dyť si vzpomeňte, jak Drákula zlikvidoval posádku celé velké nákladní lodi na své cestě do Anglie, čikam...
A ano, moje informace o drákulovi jsou kusé, ale to je tím, že už jsem to četla dávno. Ale na to si zvyknete, já už jiná nebudu. A navíc, nemůžu si pamatovat všechno, co přečtu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář