Jdi na obsah Jdi na menu
 


SONB,C,F... A bleskovky!

dmc4dante.jpg

Jedna holčina mi svým komentářem dala námět na další názor. (Já se v tom dneska vyžívám...)
Ten názor se bude týkat bleskovek, soutěží atd... A hlavně toho, jak to vidím já.
 
Takže bleskovky... Dřív jsem do nich byla parádně zažraná, ale teď již ne. Ono je to totiž hlavně o tom, že si tam lidi dávají, že pro ně někde musíte hlásnout a to se mi nelíbí. Bylo by zajímavé, kdyby ty bleskovky byly vážně jako vědomostní. Tak jsem to dělala, když jsem ještě bleskovky dělávala. Mno, ale bleskovky, nebleskovky... Je toho všude plno. A popravdě, přiznám se, že ještě teď se občas příležitostně účastním. Ale to jsou náhody, jen, když náhodou na titulce blog.cz narazím na bleskovku, kde jsou rozumné otázky. A to je málokdy.
 
Jinak, není tomu dávno, co jsem s bleskovkama definitivně sekla. Je to opravdu chvíli.... Ale udělala jsem to a myslím, že je to dobře. Nepovažuju bleskovky za nic světoborného a to i přes to, že se jich účastním. (Dělám to z nudy)
 
Dále tu máme SONB a tak dále....
 
U toho bych chtěla říci, že jde především o to, kdo napíše nejvíce reklam s tím, jestli pro něj lidé hlásnou. J8 osobně takové reklamy neakceptuju (Neakceptuju žádné reklamy!) a ještě seřvu autora dané reklamy. Ať již to je reklama s tím, že se mám mrknout na jeho blog, zúčastnit se bleskovky, nebo mu někde hlásnout.
 
Já nechápu o co vám jde? Aspoň jednou by měla být uspořádaná soutěž, která by nešla zmanipulovat. Ale obávám se, že by to šlo jen tehdy, kdybyste prostě vypsali přihlášku a pak napsali až poté, co by byl konec soutěže a rozdané ceny, protože pak by hlasování bylo spoň trošku nestranné. Ale ani tehdy to nejde zaručit, obvzlášť, pokud jsou tací, co si blog, kam se přihlásili pravidelně sledují, což můj případ nikdy nebyl.
 
Mno, toš takhle to vidím já, tak doufám, že mě neukamenujete, až tohle přečtete, protože jestli se nepletu, tak jsem svoje bydliště myslím prozradila a pokud ne, obávám se, že jsou lidé, co mě prostě znají...
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář