Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svět kolem nás

19. 10. 2010
skull.jpg
Vybrala jsem si těžké téma, ano, ale stejně se vyjádřím.
Svět je totiž nespravedlivý. A neřekla bych, že se s tím dá udělat moc, ale něco přece. Přijde mi, že my, lidé, jsme strašně nespravedliví ke zvířatům. No je to tak, nekoukejte na mě jak vyoraný myši. Zabíjíme zbytečně moc všeho... Lovíme velryby... Lovíme šelmy jen pro kožešny... Proč? Ta zvířata si tohle nezaslouží. Nic nám neudělala.... Ale na to nemyslíme, lovíme jei přes to všechno. A přitom by stačilo,abychom se nad sebou zamysleli... Jak by se líbilo nám, kdyby nás někdo jen tak pro nic za nic zabíje.... Dobře, když se zabíjí jen kvůli potravě, tak to budiž, ale mohli by je zabíjet tak, aby to pro ně bylo rychlé a co nejvíce bezbolestné.
Uplně nejvíc mi vadí, že se na zvířatech testuje kosmetika. To nedokážu pochopit... Vemte si takovýho králíčka... Krásné zvířátko... Ale přijde nějáká kosmetická firma, nebo firma, co dělá náplasě a začne to na něm testovat... Králíček přijde o kůži a dost často i zemře... A co kočky? Testují na nich šampony...
Thle všechno dokazuje, jak je svět nesprvedlivý... Jak jsme my nespravedliví k ostatním živým tvorům... Měli byhom se nad sebou zamyslet, ale přinese to výsledek? Já tvrdím, že ano, když se nad něčím takovým zamyslí více lidí, je už šance, že se něco změní...
Samozřejmě, jeden člověk nezmění nic, ale třeba několik set, to už ano... A největší šanci má naš generace. Proto se nad tím zamyslte, není to škoda, že kvůli nám už skoro vyhynuly velryby... Nesmíme v tom pokračovat, nebo další generace nebde mít velryby už vůbec, ale nemyslím na lovení, ale na to, aby si je někdo třeba zajel prohlédnout při potápění.
Takže: Závěr: Zamyslete se nad tím, co děláte a snažte se zířata netýrat a snažte se neničit naši planetu. A evypouštějte ropu do moře. !!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář