Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma týdne

6.png

Tak jo, na blog.cz je, jak už všichni jistě víte, nové vylepšení zvané Téma Týdne. A jak zjišťuju, lidi to jaxi nepochopili. Mno, dneska jsem tak procházela články, které jsou ve výpisu témata týdne a spoustu jich o tématu týdne, což je pro tento týden Ekologie, vůbec nebyla. Tady se jenom dokazuje, jak takových věcí dokážou lidé využít jen proto, aby si zvýšili návštěvnost. A nebo, druhá možnost, nepochopili, k čemu ta věc slouží. Ale tomu se mi snad ani nechce věřit, že by byli někteří až tak pitomí...
Ale zdá se, že opak je pravdou. Protože mi prostě nejde do hlavy, co má co fotka Avril lavigne společnýho s Ekologií... (Jen tak mimochodem, já bych řekla, že nic, ale kdo ví, opravte mě, jestli se pletu)
Tak jo, zkuste se nad sebou zamyslet a řekněte mi, jestli je opravdu potřeba takhle podvádět a psát do tématu týdne články, které s tím vůbec nesouvisí. Myslím, že je to vůči těm, co se s tím článkem smolí trochu nefér. Protože vy je s vačima Avrilkama a bůh ví, čím ještě z tama potom vyšoupnete a výsledkem je, že kvalitní články opět nejsou k nalezení, stejně jako v normálním výpisu článků na blog.cz
Jediné místo, kde by potom bylo možné najít dobré a kvalitní články bez větších obtíží by potom byl autorský klub. A to by byla škoda, protože tady ta věcička zvaná Téma týdne mě naprosto a dokonale nadchla. Takže, vy, co vám pouze jde o to, abyste se dostali do výpisu a byli tak více vidět, zamyslete se, jestli to má cenu, protože vás potom tak akorát někdo, kdo si chce články na dané téma přečíst, seřve, že to tam nepatří.
A bude mít naprostou pravdu.
 
A ještě jedna věc, která sem myslím patří. A to jsou články, které sice jsou na téma týdne, ale jsou odněkud překopírované. Například ze slavné vikipedie. A to se mi taky nepozdává. Pokud už chcete mít článek, který je na wikipedii založen, tak si článek, co tam je, přečtěte a pak ho napište vlastními slovi. S tím, že třeba na ten původní dáte odkaz. No, nemyslíte, že by to bylo lepší?
Jasně, za předpokladu, že jste ochotní tomu těch patnáct minut věnovat. A popravdě, myslím, že by to za to stálo. Rozhodně by to bylo lepší alespoň takhle, než ten článek vyloženě z té wikipedie překopírovat. Tak co? Přesvědčila jsem vás?
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář