Jdi na obsah Jdi na menu
 


Twilight

7.jpg

Tak jo. Napadlo mě, že zkusím zase "pro změnu" něco zkritizovat. A bude se jednaat o stmívání a jeho další díly. Viděla jsem první díl filmu a knihy jsem četla všechny. Ale, musím říct, že film stojí za houby.
A tady se dostáváme k tomu, co se děje na netu. A sice to, že tu vzniklo davové šílenství. Každý druhý fantazíruje nad Edwardem a Bellou. Sakra, dobře, líbí se vám, neberu vám to, ale uvědomte si, že to jsou jenom postavy v knize.
A musím říct, že občas už je opravdu otravné, když na vás z každého druhého blogu kouká Bella, Edward, nebo nedej bože Jackob.
Já neříkám, abyste o tom nepsali, když vás to baví, ale opravdu si myslím, že není nutné mít celý blog zaplněný jenom obrázky a zkopírovanými články na toto téma.
Lepší přeci je napsat svoje názory a podobné věci. A to si pak klidně doplňujte obrázky Belly. Potom neřeknu ani popel, ale v okamžiku, kdy na mě z jednoho článku řve padesát fotek Belly, či její představitelky, tak začínám obracet oči v sloup.
Nemůžu si pomoct, ale prostě mi přijde, že ty slečny, které tímto mají zaplácaný blog si neuvědomují, že Bella a Edward a ostatní jsou vlastně neexistující a pouze vymyšlené postavy.
A co samotná kniha? Mno, první díl se mi líbil, ale ten zbytek za moc nestál. A film? Pardon, ale celkem katastrofa. Celý film mi přišel bez emocí. A takový docela nudný. Ano, já vím, že se na mě teď vrhnou všechny ty potrhlé fanynky, co bez Edwarda už nemůžou žít, ale co, myslím, že mám právo říct svůj názor a tohle můj názor je. Podle mě prostě Stmívání za moc nestojí.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář