Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Bruggách

29. 11. 2010

17.jpg

Film se začíná hozením pistole do vody a pokračuje tím, že dva, jak to říci, grázlové? Utíkají do města Bruggy, aby se tam na nějakou dobu ukryli. Jeden z nich, ten tlustý, si pobyt užívá, chodí po památkách historického města a vůbec se mu v „pohádkových“ Bruggách líbí. Naproti tomu ten druhý je znuděný a nelíbí se mu tam.

         Narazí tam na trpaslíka a krásnou dívku, do které se ten, co se mu tam nelíbí, zamiluje. Ovšem tento pán udělá pitomost. Zabije kněze, jenže kulka projde skrz a zabije také malého kluka.

         Oba uprchlíci se snaží držet nízký profil, nakonec se ale celkem dobře baví s trpaslíkem a tou dívkou. Všechno se to zvrtne, když se jeden z uprchlíků porve s jistým Kanaďanem.

         Od jejich bosse přijde rozkaz, že ten tlustý má zabít toho druhýho, ale on to udělat nechce, tak se mu pokusí pomoci utéct, nepovede se, protože ho ve vlaku, na který nasedl, najde ten Kanaďan.

         Ve výsledku se samotný boss vydává na trestnou výpravu. Narazí na toho tlustého, vytáhne ho na rozhlednu. Tam ho postřelí, a jde po tom druhém. Postřelený z rozhledny nakonec skočí.

         Honička v uličkách a potom boss zastřelí toho druhého a střela projde a zabije i trpaslíka, který tam byl. Neboť se nacházeli na místě, kde trpaslík filmoval. Bosse to vezme a protože ctí jakési nepochopitelné zásady, zastřelí se taky.

         Přiznám se, že film mě vůbec neoslovil. No, on vlastně ani nemoh. Omlouvám se, že to musím říct, ale to byla tak nehorázná blbost, že se to nedalo. Dvakrát se mi stalo, že bych usla v kině a tohle byl jeden z těch případů.

         Recenze není vůbec přesná, neboť mi půlka filmu utekla, protože jsem napůl spala a to, co mi neuteklo, se mi okamžitě vykouřilo z hlavy, neboť, co se filmů týká, pamatuju si jen ty, co se mi líbily, což o tomto se říci nedá.

         Ano, vím, že tento názor se mnou patrně nikdo sdílet nebude a všem se líbilo, že to byla akční střílečka. Netvrdím, že mám něco proti střílečkám, ale mám toho hodně proti divným filmům, který nedávají ani zbla smyslu.

         A také se omlouvám za výrazivo zde použité, ale tohle prostě asi jinak vyjádřit nejde… Ráda bych, kdyby šlo, ale prostě, můj názor na tento film je veskrze negativní, tak mě za to prosím nezastřelte. :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář