Jdi na obsah Jdi na menu
 


Válka!

1.jpg   Tak jo, oficiálně vyhlašuju válku pánům oficírům tam nahoře. Ale ne, není to na estranky, vyhlašuju válku adminům blog.cz! Jediný, co totiž umí, je věci sprasit! A začínají mě s tím už štvát! Do včera tam všechno perfektně fungovalo, ale dneska... Dneska novej editor nan psaní a ejhle, nejdou mi dělat tři mezery na začátku odstavce, nejde mi vložit odkaz, obrázky se sekaj, strašně dlouho trvalo, než jsem vykoumala, jak to udělat, aby byly zarovnané zase tak, jak to mám tady na stránkách a co víc, zrušili mi výchozí podpis autora! 
   Prostě mor tohleto... Navíc ta změna byla naprosto zbytečná! Ten editor fungoval předtím velice dobře, ale ne, oni se v tom musí prostě vrtat a zkazit mi náladu! Fakt! A já se přitom cítila tak dobře! No, tohle můžou udělat jenom oni... Ale ať si mě nepřejí, já si je podám! Ti budou ještě itovat, že si se mnou začli! Takhle všechno zprznit!

   A nemluvte na mě, mám teď opravdu mizetnou náladu! Možná se to spraví, ale moc bych na to nespolíhala... Chtěla jsem vám napsat o biologické konferenci, kterou jsme dneska ve škole měli, ale neudělám to. Nemám na to náladu. Takže za to, že se to nedozvíte, můžete poděkovat pánům z blog.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odstavec

(volopich, 24. 2. 2011 21:31)

ten odstavec, alebo teda u teba tie tri medzery, tam vlastne je, su to take dve ikonky nalavo od perexu.

inac to ze ti novy editor blog.cz skazi naladu neznaci nic dobreho, najdi si nejake ine hobby, mozno mimo kompu.. fakt, prospeje ti to. a to nehovorim aby som bol jizlivy.

btw, trha mi srdce ze sa nedozviem ako bolo na biologickej konferencii.
to uz hovorim aby som bol jizlivy.

Re: odstavec

(AnnElfwind, 25. 2. 2011 0:01)

No, tak na ty moje tři mezery se budu muset podívat. Jestli to tam je, tak to najdu. Uvidíme, díky za tip.
A já mám i jiný koníčky, než internet. Například ráda čtu, nebo kreslím.