Jdi na obsah Jdi na menu
 


Webs.com

23. 10. 2010

zuko-1.jpgDneska jsem si založila stránky na webs.com a zkoušela, co to umí. Krom toho, že je tam jako design nastavitelná krásná anime šablona s krásným bishíkem. Nebudu se s váma dohadovat, jestli je to kluk nebo holka, ono to může být oboje a pro mě je to prostě tedy kluk.
Tyto stránky můžete nalézt zde. Ovšem počítejte s tím, že tam píši anglicky. Chtěla bych si angličtinu zlepšit na co nejlepší úroveň. A tohle určitě není špatný nápad.
Zvažovala jsem, kde si založit zahraniční stránky. První mi přišel na mysl blogspot, ale to jsem zavrhla. Chtěla jsem něco méně známého, něco víc zahraničního, protože na blogspotu je až moc českých uživatelů a přemýra uživatelů píšících česky. A to já nechtěla.
Chtěla jsem si založit stránky někde, kde to fakt budou číst cizinci. Protože moje angličtina není perfektní. To rozhodně ne. Jenže český uživatel píšící anglicky mi mé chyby sotva opraví. Proto jsem si založila stránky právě na webs.com. Tyto stránky dle mého názoru moc českých lidí nezná. Zato jsem si skoro stoprocentně jistá, že je tam hodně opravdu zahraničních uživatelů. A tedy uživatelů, kteří budou schopni opravit mé chyby.
Webs rozhodně není špatná stránka pro tvorbu webu. Její rozhraní je ryze webové. Jistě, pokud je někdo začáteční, nebo neovládá dobře angličtinu, asi bude v jejím rozhraní ztracený, ale i tak si myslím, že to za pokus stojí. Já osobně jsem na této adrese měla stránky už v historii, ale moc jsem to nechápala. To jsem totiž ještě pořádně neovládala angličtinu, ale teď už je to dobré.
Teď už se tam bez problémů vyznám a říkám, že se mi ten styl webového rozhraní opravdu moc líbí. A designové šablony jsou taky unikátní. Hlavně ta, co tam mám nastavenou jjá. Ale i jiné. Kdyby to šlo, tak tam mám nastavených několik šablon dohromady. Tak mě uchvátily.
Pokud chcete zkusit něco nového, rozhodně tuto stránku doporučuju. Nic tím nezkazíte a ještě se něco přiučíte. Já se přiučila hodně a tím, že tam píšu anglicky, se přiučím ještě víc. :)

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář