Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zbytečné články

2.jpg

Tak jo, přišla jsem na další věc, která mě opravdu irituje. A to jsou takzvané zbytečné články. Tyto články obsahují nanejvýš jednu větu a jejich účel jsem ještě stále nepochopila... Nebo spíše, ty slečny, které tyto jedno větné, mnohdy ani to ne, články píšou, ještě nepochopily, že jsou to zbytečné články.
Zrovna ted před chviličkou jsem narazila na článek, kde nadpis byl, že slečna jde na oční a k holiči. Dobře, řekla jsem si, že se podívám, co napsala, ale co tam najdu? Dvě slova. A sice - Spěchám papa. No řekněte, není to zbytečný článek? Kdyby tato dívčina tento článek úplně vypustila a spíše nám potom napsala, jaké to tam bylo, myslím, že by to bylo mnohem lepší.
Ale tlučte to do hlav těm jedenácti letým, mnohdy i mladším dětem... Ale zase nadruhou stranu, najdou se i starší, kteří jsou stejně tupí. Neříkám, že všichni, ale někteří určitě.
Možná jste si toho všimli, možná ne, ale v dnešní době, když se podíváte do výpisu normálního, ne AK, ani Téma týdne, tak narazíte na to, že články, které tam jsou, jsou buď obrázky celebrit, nebo třířádkový text o tom, co má daná slečna v plánu.
Ano, můžete narazit na vyjímku, ale je to málo pravděpodobné. A proto znova říkám, že by bylo lepší, kdyby daná slečna vynechala článek, který nám má říct, co se chystá dělat, ale raději to šla rovnou dělat a až potom nám to pěkně popsala, nejlépe podrobně. Určitě to bude zajímavější počtení, než když na dva řádky napíše něco takového - AhojQi lidišky, teď bohužel nemám časíQ, plominte mi to, papa.
No, není lepší ten článek vynechat a psát až ten "časíQ" bude? Já bych řekla, že jo. I když, zase na druhou stranu, pokud patříte k těm, co si vedou blog o celebritách, těžko tam budete psát, jak jste šli se psem na procházku a přidávat k tomu vaše fotky toho pejska. To by přece vašemu blogu pokazilo image, no ne?
No, prostě mi jde o to, abyste se zamysleli nad smyslem toho, co píšete. A nepsali takový slátaniny, co jsou na dva řádky a konec. A hlavně nemají ani valnýho smyslu. Lidi, blog není pro to, abyste na něm schraňovali obrázky vašich oblíbených celebrit, ale abyste publikovali vaši tvorbu, ať už deník, obrázky, povídky, nebo grafiku, nebo, třeba úvahy. Blog.cz rozhodně nebyl původně založen k tomu, aby se zde každý druhý blog hemžil nějákou Miley Cyrus a kdo ví čím, ještě.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář